Consult 

Loopt u al een tijdje met een vervelende klacht op de huid maar weet u niet welke behandeling geschikt is?
Boek dan een kosteloos en vrijblijvend consult. Tevens wordt er voor elke eerste behandeling een consult gepland. 
De huidtherapeut zal u vragen naar uw wensen. Vervolgens worden er medische gegevens doorgenomen. De huidtherapeut zal daarna onder de loeplamp uw huid onderzoeken. Op basis daarvan zal er een behandelplan opgesteld worden. U krijgt uitgelegd wat u kan verwachten van de behandeling en waar u rekening mee dient te houden de dagen erna.  Samen met u wordt er naast de behandelingen ook advies gegeven voor thuisproducten. Gaat u overal mee akkoord  dan wordt er een toestemmingsformulier ondertekend en kan er behandeling geboekt worden. Wilt u er even over nadenken of wilt u beginnen met een eenmalige behandeling. Dat kan natuurlijk ook. U zit ten alle tijde nergens aan vast.
Bent u aanvullend verzekerd maar weet u niet precies hoe het zit of dat u recht heeft op een vergoeding. De huidtherapeut zoekt dit graag samen met u uit. 

 

Consult+ Behandeling

Ben jij al bekend met huidverbetering en wil je dit bijhouden? Heb jij een behandeling gezien waar je zeker van bent deze te willen ondergaan. Boek dan een consult + behandeling. 
De huidtherapeut zal nog wel een onderzoek uitvoeren en nagaan of de behandeling uitgevoerd kan worden. Is dit niet het geval zal je natuurlijk andere behandelsuggesties krijgen. Zo wel dan kan er meteen behandeld worden. 

 

Behandelingen

Dieptereiniging

Last van verstopte poriën of mee eters?
Wil jij af van die zwarte vervelende  puntjes op de neus? Heb je een onrustige acne huid? 
Of oogt de huid dof en mis je net die extra glow? Dan is een dieptereiniging iets voor jou. Bij deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd en gescrubd. Vervolgens worden de onzuiverheden verwijderd door middel van een steriel naaldje, gaasjes en comedonendrukkers. Tenslotte wordt er een maskertje aangebracht om de huid te kalmeren. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende crème en een Zonnebescherminscreme om de huid te voeden en te beschermen. 
De dieptereiniging is geschikt voor iedereen.
Uiteraard stemt huidtherapeut de producten af op jouw huidtype.

Bio Peeling 

De behandeling geïnspireerd  door natuur,  planten en vruchten. 
De 2B Bio Peeling kan in ingezet worden voor vele huidindicaties.  Denk bijvoorbeeld aan acne, littekens. pigmentatie, fijne lijntjes, doffe/ droge huid, ingegroeide haren en algehele huidverbetering.
Door de unieke samenstelling van verschillende kruiden is deze behandeling geschikt voor iedereen en elk huidtype. De Bio Peeling stimuleert de celdeling waardoor de huid van binnenuit wordt gezuiverd en opgehelderd. In tegenstelling tot andere Bio Peelings op de markt heeft de 2B Bio Peeling fijnere vezels waardoor de behandeling veel aangenamer aanvoelt.

Wil je het beste resultaat halen uit deze Bio Peeling. Neem dan een kuur van de drie behandelingen om de week. 

 

Coagulatie 

Altijd al af gewild van die vervelende moedervlek, fibromen (steelwratjes) , gerstekorrels of  dermatosis papulosa nigra (zwartbruine bultjes bij donkere huidtypen) ? 
Laat ze dan wegbranden door middel van coagulatie. De coagulatie pen vernietigt door middel van stroom en verhitting goedaardige huidoneffenheden. Door het ultradunne naaldje kan er heel precies gewerkt worden waardoor de huid rondom onaangedaan blijft. 
Het voordeel van deze behandeling is dat er vaak maar 1 sessie nodig is.

 

 

 

Microneedling

Met microneedling worden er met minuscule naaldjes microkanaaltjes gemaakt in de huid. Deze behandeling veroorzaakt een wondhelende reactie waardoor er collageen en elastine vrijkomt. Microneedling is geschikt voor het vervagen van rimpels en fijne lijntjes maar ook om de huidskleur te egaliseren,  acne-littekens te verminderen de huid strakker te maken, poriën verfijnen en zelfs chirurgische littekens te verminderen. 
Tijdens het needlen wordt er een serum gebruikt aangepast bij de huidindicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan retinol bij acne-littekens,  Vitamine C bij pigmentvlekken en hyaluronzuur voor een anti-age effect. Door de kleine kanaaltjes die in de huid  ontstaan wordt de serum dieper opgenomen en geven deze actieve ingrediënten een optimaal resultaat.

Camouflagetherapie

Medische Camouflage kan worden toegepast bij kleurafwijkingen van de huid. Dat kan bijvoorbeeld als de huid teveel pigment bevat zoals bij, melasma (zwangerschapsmasker), ouderdomsvlekken of  een café au lait vlek. 
Of juist te weinig pigment zoals vitiligo, littekens, of een lichte verkleuring na een ontstekingsreactie.  Ook rode (erythemateuze ) vlekken kunnen gecamoufleerd worden. Dit is bijvoorbeeld een aangeboren wijnvlek of Teleangiëctasieën (verwijde haarvaatjes) In tegenstelling tot normale make-up bevat de camouflagecrème van derma color veel meer kleurstof. Hierdoor is het veel meer dekkend en het oogt natuurlijker. Daarnaast is de camouflagecrème, zuurstof doorlatend en waterafstotend. Door de fixeerpoeder die aan het eind wordt aangebracht is het gebied dat gecamoufleerd is veegvast en blijft het lange tijd goed zitten.
Samen met de huidtherapeut wordt de juiste kleur met u bepaald.  Naar behoefte leert de huidtherapeut u het best hoe deze thuis aan te brengen.  
Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze behandeling wellicht volledig of gedeeltelijk voor je vergoed. 

 

Kinesiology (Medical Taping) 

Met Medical Taping kan er door middel van elastische tape verschillende medische doeleinden worden verholpen of verlicht worden. De tape wordt onder andere toegepast bij, pijnlijk vastzittende littekens, blauwe plekken, oedeem (vochthoping), radiogene fibrose, pijn door zwelling en hooikoorts. Doordat de huid licht wordt opgetild door de tape ontstaat er een betere doorbloeding of lymeafscheiding waardoor de klachten zullen verminderen. 
Laat je informeren door de huidtherapeut om te vragen of jouw klacht verholpen kan worden met Medical Taping. 

Soon to come!!

Anti- Hairloss (meso- hairtherapy)

Skinbooster ( Mesotherapie)

Elektrisch ontharen

Collageen draden (anti-age)