Ethnic Skin Clinic -

Huidtherapeutische Praktijk


Iedereen is uniek en dat geldt ook voor de huid. Bij Ethnic Skin Clinic staat het opstellen van een behandelplan voor elk individu centraal. De etnische huid heeft in veel gevallen andere zorg nodig dan de lichte huid. Na jarenlang ervaring en specialisaties in verschillen huidtypes besluit de huidtherapeut bij Ethnic Skin Clinic extra te focussen op de donkere en getinte huid. Daarnaast wordt de lichte huid uiteraard ook met de juiste zorg behandeld. De huidtherapeut stelt u graag voor aan verschillende behandelopties, preventie maatregelen en zelfmanagement voor verschillende huidaandoeningen. Tijdens het vrijblijvend consult zal er uitgebreid uitleg worden gegeven over de behandelopties en een realistisch beeld worden geschetst. Bij Ethnic Skin Clinic staat transparantie, kwaliteit van leven en het toewerken naar jouw droomhuid in het middelpunt!

 

 

De huidtherapeut van Ethnic Skin Clinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister paramedici (KP). Wij vinden het belangrijk om up to date te blijven te voldoen aan de huidige richtlijnen. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan bijscholing en wordt het behandelingsaanbod uitgebreid.  

 

Bent je aanvullend verzekerd? Binnenkort is het mogelijk om bij Ethnic Skin Clinic een behandeling gedeeltelijk of volledig door jouw zorgverzekeraar te laten vergoeden.  
Dit gaat om acne, elektrisch ontharen en camouflagetherapie. 
Ethnic Skin Clinic zal samenwerken met alle zorgverzekeraars.
Voor meer informatie kan je terecht bij de huidtherapeut.